Lečo je přes léto oblíbeným jídlem,tak proč ho nezkusit v lehčí variantě než je klasika :-) A věřte,na chuti klasiky to opravdu neubralo :-)
1
Done
|
Cibulku si nakrájíme na jemno a dáme smažit na trochu olivového oleje,do kterého přidáme jednu kávovou lžičku soli.Než nám cibulka zezlátne,tak si nakrájíme dva sojové párky na půlměsíčky.Přidáme ke zlatavé cibulce a osmahneme.Pak přidáme papriky zbavené jádřinců a nakrájené na proužky.Dále rajčata nakrájená na osminky,nožem vyřízneme bubáka.Přidáme drcený kmín,pepř,sůl.Pak dusíme bez pokličky na vyšším stupni ( 7 ) bez podlití - zelenina pustí šťávu- 20 minut.Občas zamícháme. |
2
Done
|
|
3
Done
|