0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Květák v celozrnném kabátku

,,Ajiny recepty " I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)

Celozrnný obal dodá květáku úžasnou chuť :-)

Features:

    Ingredients

    Directions

    Share
    (Visited 131 times, 1 visits today)

    Steps

    1
    Done

    Květák si omyjeme a rozebereme na růžičky.Vložíme do hrnce,zalijeme vodou a přidáme dvě káv.lžičky soli a trochu celého kmínu.Vaříme cca 15 až 20 minut podle kvality květáku.Květák by měl být jen změklý a ne uvařený.

    2
    Done

    Když máme květák změklý,tak si ho dáme vychladit.Mezi tím si připravíme troj obal.Bílky si smícháme s trochou vody a mléka,osolíme.Pak květák obalujeme jako klasický troj obal.Mouka,bílky,strouhanka.

    3
    Done

    Květák smažíme na troše olivového oleje do zlatova.
    Květák nejlépe chutná s bramborem a zeleninovou oblohou.

    andrejka

    Recipe Reviews

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Špagety s kečupovou omáčkou
    previous
    Špagety s fitness omáčkou
    Dýňový krém
    next
    Krémová polévka z dýně Hokaido
    Špagety s kečupovou omáčkou
    previous
    Špagety s fitness omáčkou
    Dýňový krém
    next
    Krémová polévka z dýně Hokaido

    Add Your Comment

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here